Otkriven razlog razvoda Sofije Vergare i Džoa Manganijela: Nije preljuba

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 18:47

Otkriven razlog razvoda Sofije Vergare i Džoa Manganijela: Nije preljuba

Stručnjaci za odvikavanje od alkoholizma otkrili su kako je to što je Džo Manganijel godinama trezan možda igralo veliku ulogu u raspadu njegovog braka sa Sofijom Vergarom, jer je izvor blizak paru detaljno opisao značajan 'uticaj' koji su njihovi različiti životni stilovi imali na njihovu vezu.

Izvor blizak paru je otkrio da je 46-godišnji Džo, koji je trezan već 21 godinu i bio je iskren u vezi svojih pređašnjih borbi sa alkoholizmom, bio 'upozoren' da je opasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uđe u ozbiljnu vezu sa nekim ko nije aktivno trezan.

"Naravno da je činjenica da Sofija nije trezna uticala na njihov brak", rekao je izvor.

"Bio je upozoren na ovu situaciju kada je počeo da se zabavlja sa njom, i ponovo je upozoren pre nego što se oženio njom. Nije mislio da će je promeniti, ali takođe nije razmišljao o posledicama koje bi mogle da se odraze na njihov brak."

Podsećanja radi, Sofija Vergara i Džo Manganijel otkrili su da se razvode posle sedam godina braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.