Otac Vidoja Ristovića: Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju

Izvor: B92, 01.Jun.2022, 08:13

Otac Vidoja Ristovića: "Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju"

Viktor Ristović, otac preminulog Vidoja Ristovića, oglasio se nakon nekoliko nedlja od smrti sina. Za domaće medije je ispričao je kako veruje da Vidojeva maserka, Danijela Bojić, zna pravi razlog njegove smrti, ali se plaši da priča o tome.

Viktor, poznatiji kao Miša Grof, kaže kako ga najviše čudi to što nije odmah pozvala hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

"Nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Otkako mi je umro sin, ne znam što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uzrok, a što se Danijele tiče, mi se nismo čuli. Ne čudi me što neće ništa da kaže, ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje", rekao je Miša za domaće medije.

"Kada sam bio u stanu kod nje, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj jedno pitanje, a ono je bilo zašto odmah nije zvala hitnu. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a pomoć je stigla kasnije. Zanima me šta se dogodilo u tom stanu. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam nalaze kako bih je tražio da mi objasni kako i šta", dodao je.

Viktor tvrdi kako njegov sin nije preminuo zbog srčanog udara te kako mu doktori ni u jednom trenutku nisu to rekli.

"Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ne mogu ništa da kežem. Ne znam šta se krije od mene, ali sada imam lekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina, osećam se loše. Niko ko nije izgubio dete ne može da shvati i razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje", rekao je te se osvrnuo i na odnos s Nikolinom Pišek, udovicom svog sina.

"Ne znam zašto ljude zanima kako ćemo da podelimo imovinu. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime, a ne vidim razlog zašto bi koga zanimalo kako ćemo mi to u porodici da podelimo. Pričalo se da smo Nikolina i ja u lošim odnosima, ali to nije tačno", zaključio je Miša Grof.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.