Otac (101) i sin (74) sada imaju svoje zvezde na Bulevaru slavnih

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac (101) i sin (74) sada imaju svoje zvezde na Bulevaru slavnih

Poznati američki glumac Majkl Daglas proslavio je 50 godina u šoubiznisu dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih, pored one koja pripada njegovom legendarnom ocu Kirku, koji sada ima 101 godinu.

Daglas (74), najpoznatiji po ulozi u filmu "Volstrit" za koju je dobio Oskara, na ceremoniji je bio u pratnji oca, supruge Ketrin Zite Džons i glumice Džejn Fonde s kojom je igrao u "Kineskom sindromu", prenosi Rojters.

Daglas je glumio u više od 60 filmova i TV >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programa, uključujući policijsku seriju "Ulice San Franciska" s Karlom Maldenom, trilere "Fatalna privlačnost" s Geln Glouz i "Niske strasti" sa Šeron Stoun.

Daglas je i filmski producent, a za film "Let iznad kukavičjeg gnezda" Miloša Formana s Džekom Nikolsonom u glavnoj ulozi iz 1975. dobio je Oskara.

"Imao sam sreće da budem deo i klasičnog i novog Holivuda", izjavio je Majkl Daglas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otac (101) i sin (74) sada imaju svoje zvezde na Bulevaru slavnih

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018

Poznati američki glumac Majkl Daglas proslavio je 50 godina u šoubiznisu dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih, pored one koja pripada njegovom legendarnom ocu Kirku, koji sada ima 101 godinu...Daglas (74), najpoznatiji po ulozi u filmu "Volstrit" za koju je dobio Oskara, na ceremoniji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.