Osvojila dve premije u 7 dana: Evo kako planira da potroši novac

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojila dve premije u 7 dana: Evo kako planira da potroši novac

Ko još nije sanjao da dobije na lutriji? Ali ko je sve dobio i to dva puta u jednoj nedelji...

To se dogodilo 19-godišnjoj Rosi Domingez iz Kalifornije.

Ona je vozeći kući iz Arizone na jednoj benzinskoj pumpi kupila nekoliko greb srećki od pet dolara. Na jednoj od njih nalazio se dobitak od 555.555 dolara.

"Bila sam toliko nervozna, samo sam želela da plačem", rekla je Rosa.

Nekoliko dana kasnije, opet na benzinskoj pumpi, kupila je još jednu srećku Kalifornijske državne lutrije, koja joj je donela još 100.000 dolara.

Rosa je izjavila da deo dobitka od 655.555 dolara planira da potroši na novi automobil i šoping.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osvojila dvije premije u sedam dana

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017

Ko još nije sanjao da dobije na lutriji? Ali ko je sve dobio i to dva puta u jednoj nedelji....To se dogodilo 19-godišnjoj Rosi Domingez iz Kalifornije...Ona je vozeći kući iz Arizone na jednoj benzinskoj pumpi kupila nekoliko greb srećki od pet dolara. Na jednoj od njih nalazio se dobitak od 555.555...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.