Osam šokantnih stvari zbog kojih su se razišli Kortni Kardašijan i Skot Disik

Izvor: B92, 16.Jul.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam šokantnih stvari zbog kojih su se razišli Kortni Kardašijan i Skot Disik

Pre nekoliko dana Skot Dizik i Kortni Kardašijan su se razišli. Bili su zajedno od 2006. godine, imaju troje dece, a veza im je bila puna trzavica i drame.

Kortni je pronašla poruke drugih žena u Skotovom telefonu

U drugoj sezoni rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" postoji scena u kojoj Kortni optužuje Skota da je vara. Zajedno sa sestrama Kim i Kloe ona je krišom hakovala njegov telefon i pronašla niz poruka, između ostalog:"Svidelo mi se da gledam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tvoje oči sinoć" i "Volela bih da mogu da dođem u los Anđeles na nedelju dana i da ne kažem Kurtu". Sestre su tada ubeđivale Kortni da šutne Skota, ali ona ih nije poslušala.

Otkrili su da će dobiti dete dok su bili u fazi raskida

Pre šest godina Skot i Kortni su se razdvojili, a njena porodica se nadala da će se definitivno razići. Tokom tog perioda oni su imali kratkotrajni flert (i malo više), što je rezultiralo prvom trudnoćom. Kortni je posle toga objavila porodici da će njihov razlaz morati da se odloži. Za magazin "Pipl" tada je izjavila da je odluka da li da zadrži bebu bila jako teška.

Kris je molila Kortni da ostavi Skota kada je zatrudnela

Od početka rijalitija je bilo jasno da Kris Džener misli da je je Skot "plejboj". U više navrata je molila ćerku da ga šutne. "Želim da budeš srećna. Znam da ako bih ja bila trudna i čekala mog momka da se vrati kući pošto je lumpovao celu noć, rekla bih mu da može da ide zauvek".

Skot se napio kao zver dok je Kortni bila trudna

Skot Dizik je pokazao svoje pravo lice još 2010. i pokazao gledaocima koliko ga članovi porodice Kardašijan ne vole. Na proslavi 29. rođendana Kim Kardašijan Skot je pio za dvoje. Tada je pokazao svoju agresivnu prirodu pred kamerama. Upao je u divljačku svađu sa Robom Kardašijanom, otišao je u sobu da se otrezni, a li onda se vratio da vređa, posvađao se sa konobarom i stavio račun od sto dolara u usta jadnog momka. Kortni je tada izgubila strpljenje i rekla da je njegovo ponašanje neoprostivo. Kasnije su se pomirili.

Odbila ga je kada je zaprosio

U jednoj od epizoda Skot je na večeri zaprosio Kortni, i to je bila njihova četvrta godišnjica. Ona ga je odbila.

Skot je radio test očinstva da bi proverio da li je Mejson njegov sin

Pre dve godine, baš kada stvari nisu mogle da budu gore za par, maneken Majkl Đirđenti je objavio da je imao aferu s Kortni i to devet meseci pre nego što je rodila sina Mejsona i da je dete možda njegovo. Porodica Kardašijan je morala da prođe kroz test očinstva kojim je Skot želeo da sazna da li je pravi otac deteta. Đirđenti je tužio par i tražio je podeljeno starateljstvo. Kada je rezultat testa stigao, ispostavilo se da je Skot ipak otac dečaka.

Skot je besan i odbija nerođeno dete

Kortni je objavila da čeka treće dete ubrzo pošto su ponovo počeli da žive. Tada mu je rekla:" Možeš li da zatvoriš vrata na sekund? Samo sam htela da ti kažem da sam trudna". Skotova reakcija? Viknuo je:"Samo me gušiš s tom decom. Ne mogu da podnesem svu tu odgovornost!" Kasnije kada je rodila drugog sina, Skot je ipak navodno bio oduševljen.

Pojavljuju se fotografije na kojima se Skot mazi s bivšom

Tek prošle nedelje Kortni i Skot su počeli da daju izjave o svom raskidu, ali je on očigledno već uveliko krenuo dalje. Dok Kortni provodi vreme sa decom kod kuće, Skot se provodi sa dizajnerkom Klo Bartoli u Monte Karlu. Slike su se pojavile tokom vikenda, a očigledno je da on nije mogao da skine ruke sa 25-godišnje brinete s kojom je nakada bio u vezi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.