Orlando Blum je za dlaku izbegao smrt: Bio sam uništen, mislio sam da ću ostati invalid FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 08:00

Orlando Blum je za dlaku izbegao smrt: Bio sam uništen, mislio sam da ću ostati invalid FOTO

Glumac je ispričao jezivu priču o tome kako je za dlaku izbegao smrt i trajnu paralizu.

Zvezda filma "Gospodar prstenova", Orlando Blum, podelio je na Instagramu fotografiju na kojoj nosi leđnu protezu. Ovom prilikom ispričao je šta mu se dogodilo sada već davne 1998. godine.

"To sam ja, 1998. godine, otprilike tri meseca nakon što sam pao sa trećeg sprata i slomio kičmu. Neopisivom snagom volje uspeo sam da stanem na noge. A sada živim "na ivici“, ali mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sigurnije“, napisao je Orlando (44), inače otac dvoje dece.

Stravična nezgoda dogodila se kada se Orlando sa prijateljima peo na krovnu terasu, kada je pao sa trećeg sprata nakon što je pukla odvodna cev na koju se oslanjao.

Verenica holivudske zvezde, pevačica Kejti Peri, podržala je svog budućeg muža i napisala "Volim te" u komentarima ispod Oralandove objave, dok je Orlandova bivša supruga Miranda Ker dodala "Tako sam ponosna na tebe", dodajući srce na kraju komentara.

Inače, Orlando je i ranije pričao o nesreći koja ga je zadesila.

"Do tada sam mislio da sam nepobediv, ali sam posle pada bio potpuno uništen i fizički i psihički. Danima sam bio suočen sa mogućnošću da zauvek ostanem u invalidskim kolicima. To me je promenilo u svakom pogledu. Sada na život gledam sasvim drugim očima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.