Optužio Baza Oldrina da nije bio na Mesecu, pa dobio udarac u glavu VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužio Baza Oldrina da nije bio na Mesecu, pa dobio udarac u glavu VIDEO

Iako mnogi od nas put na Mesec mogu samo da zamišljaju i maštaju o njemu, ima i onih koji su imali sreće da i sami budu deo posade koja je kročila na ovaj Zemljin jedini prirodni satelit.

Jedan od njih je i Baz Oldrin koji se 20. jula 1969. godine pridružio Nilu Armstrongu kako bi bio jedan od prvih ljudi koji je bio na Mesecu.

I dok su neki bili svedoci odlaska na Mesec, ima i onih teoretičara zavere koji sumnjaju da se on uopšte i desio, i da se misija Apolo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 11 nikada nije dogodila.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ako svoje mišljenje direktno iznesete u lice čoveku koji je bio svedok istorijskog trenutka, nećete lepo proći.

Poznati teoretičar zavere Bart Sibrel nije prošao nimalo lepo kada je optužio Baza Oldrina da nije bio na Mesecu. Zbog toga je dobio udarac u lice.

Sibrel se 2002. godine sreo sa Oldrinom i optužio ga da laže da je bio na Mesecu, zbog čega je "platio" udarcem u glavu.

"Je l' možeš da se skloniš od mene", pitao ga je Oldrin. Nakon kraćeg razgovora, Sibrel je Oldrina nazvao kukavicom i lažovom, posle čega ga je Oldrin još jednom zamolio da se skloni od njega, a pošto Sibrel to nije uradio, Oldrin ga je udario, a za udarac nije odgovarao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.