Ono crveno, što puza, to je moja žena: Profesor hit na mrežama

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 12:10

"Ono crveno, što puza, to je moja žena": Profesor hit na mrežama

Onlajn predavanja, koja su postala praksa zbog pandemije koronavirusa, ne moraju biti monotona, u šta su se nedavno uverili studenti Medicinskog fakulteta.

Naime, profesor patologije Ivan Boričić postao je hit na društvenim mrežama zbog snimka na kom se vidi kako, dok on predaje studentima, ženska osoba puzi po podu, dok pokušava "neprimetno" da izađe iz kadra.

Profesor je na kratko zastao, prekinuo izlaganje, a onda objasnio o čemu se radi.

"Što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se tiče hemohromatoze...", započeo je da priča profesor, a onda je ućutao i napravio grimasu kada je u kadru uočio svoju ženu koja je puzala kako bi izašla iz sobe, a zatim nastavio:

"Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja...Znači..."

Inače, profesor Boričić je i ranije izazvao pažnju na društvenim mrežama jer je studentima ispit iz patologije zakazao pod orahom.

"Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha kod Instituta za patologiju. Čakajte me ispred instituta, ispiti su javni", napisao je tada prof. dr Boričić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.