Ona je imala 17, a ja 40 godina: Bajden šokirao sve izjavom o najzgodnijoj glumici FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 09:50

"Ona je imala 17, a ja 40 godina": Bajden šokirao sve izjavom o najzgodnijoj glumici FOTO

Džo Bajden zbunio je publiku u Beloj kući nakon što se nespretno našalio o tome koliko je imao godina kada je upoznao tada maloletnu Evu Longoriju.

Holivudska glumica (48) pridružila se američkom predsedniku (80) na projekciji njenog rediteljskog debija, filma Flamin' Hot.

"Upoznali smo se davno“, rekao je Bajden okupljenima. "Ona je imala 17 godina, ja sam imao 40", našalio se američki predsednik opisujući njihovo poznanstvo.

U stvari, imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50 kada je glumica imala 17, a imao je 40 kada je Longorija imala sedam.

Longorija, dugogodišnja članica Demokratske stranke, podržala je Bajdena 2020. godine i ranije je vodila kampanju sa njim dok je bio potpredsednik Baraka Obame.

Primedba o godinama nije bila jedina Bajdenova šala te noći. Predstavio se sabranim rečima: "Ja sam muž Džil Bajden."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.