Oglasio se kralj Čarls III nakon optužbi da su Kejt Midlton i on rasisti

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 13:30

Oglasio se kralj Čarls III nakon optužbi da su Kejt Midlton i on rasisti

Valika prašina podigla se nakon što je Pirs Morgan imenovako Kralja Čarlsa i Kejt Midlton da su komentarisali o boji kože sina princa Harija i Megan Markl, a nakon toga se oglasio upravo britanski kralj.

Stručnjaci za britansku kraljevsku porodicu tvrdili su da je dvor sigurno besan zbog skandala, te da je ljutnja neminovna nakon što je Moragan sinoć obelodanio dva imena kraljske porodice i doveo ih u direktnu vezu sa rasizmom.

Kralj Čarls, sleteo je u Dubai gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će održati uvodni govor na konferenciji o klimatskim promenama COP28.

Kada ga je nigerijski predsednik Bola Ahmed Tinubu upitao kako je, monarh je odgovorio:

"Jako sam dobro, otprilike tako", rekao je Čarls III

Podsetimo, holandska verzija knjige Omida Skobija "Endgame" o britanskoj kraljevskoj porodici povučena je iz prodaje nakon što je navodno slučajno otkrila kako je kraljevska porodica komentarisala boju kože Harija i Meganovog sina Arčija, a bi sinoć Pirs Morgan je rešio da prekine ćutnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kralj Čarls III i Kejt Midlton optuženi da su rasisti

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2023

LONDON - ​Valika prašina podigla se nakon što je Pirs Morgan imenovao Kralja Čarlsa i Kejt Midlton da su komentarisali o boji kože sina princa Harija i Megan Markl, a nakon toga se oglasio upravo britanski kralj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.