Oglasio se i otac koji je navodno oteo dete: Jelena ga je zapostavljala, izneću dokaze

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 12:08

Oglasio se i otac koji je navodno oteo dete: "Jelena ga je zapostavljala, izneću dokaze"

Mašan Lubarda (37), kog je supruga Jelena Abramović optužila u medijima za navodno kidnapovanje njihovog maloletnog deteta, rekao je za "Novosti" da će izneti sve dokaze posle konsultacija sa svojim advokatima.

"Daću, naravno, istinitu izjavu za nekoliko dana posle razgovora sa svojim advokatima iz Švajcarske i Srbije. Jasno vam je, verovatno, da njena verzija priče ne odgovara istini, ali ono što za sada mogu da kažem jeste da je odavno počela da zapostavlja naše dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mi svi živimo u Švajcarskoj, i dete ovde pohađa školicu na nemačkom i engleskom jeziku, ali vas molim da sačekate nekoliko dana kada ću reći punu istinu i izenesem dokaze", rekao je Mašan za "Novosti".

Očajna majka koja tvrdi da joj je muž odveo dete: "Posle 30 sati, dobila sam fotografiju..." VIDEO

Podsetimo, Jelena Abramović optužila je svog supruga Mašana u medijima da je na Veliki petak navodno odveo njihovo dvoipogodišnje dete u Švajcarsku bez njene saglasnosti. Sve je, po njenim rečima, usledilo nakon što je Jelena pokrenula brakorazvodnu parnicu u januaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZNEĆU SVE DOKAZE" Oglasio se otac koga je majka optužila za otmicu maloletnog deteta: Jelena ga je zapostavljala

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023

Otac koji je navodno oteo dete i odveo ga u Švajcarsku oglasio se za medije..Mašan Lubarda (37), kog je supruga Jelena Abramović optužila u medijima za navodno kidnapovanje njihovog maloletnog deteta, rekao je za "Novosti" da će izneti sve dokaze posle konsultacija sa svojim advokatima...- Daću,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.