Oglasila se Kejt Midlton i otkrila istinu o fotografiji sa decom FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 12:48

Oglasila se Kejt Midlton i otkrila istinu o fotografiji sa decom FOTO

Kejt Midlton se ipak oglasila na društvenim mrežama nakon brojnih spekulacija o tome u kakvom stanju se nalazi.

Princeza od Velsa Kejt Midlton oglasila se na zvaničnom nalogu princa i princeze od Velsa.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki", poručila je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon spornog povlačenja fotografije sa decom.

Podsetimo, pokrenuta je velika polemika o stanju princeze Kejt, a nakon povlačenja fotografije sa decom zbog "nedoslednosti u poravnanju leve ruke princeze Šarlot", mnogi su počeli da sumnjaju u to šta je prava istina.

Novinar Pirs Morgan je zahtevao da Palata hitno objavio fotografiju Kejt Midlton, inače će teorije zavere postati mnogo gore.

Podsetimo, na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obeležava Dan majki, prikazana je princeza Ketrin sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.