Odrekla se glume i pronašla mir: Želim nešto drugo od života

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 09:30

Odrekla se glume i pronašla mir: "Želim nešto drugo od života"

Holivudska glumica Kameron Dijaz otkrila je razloge zbog kojih se povukla iz filmske industrije, rekavši da je pronašla mir kada je prestala da glumi.

Kameron Dijaz je u podkastu govorila sa Gvinet Paltrou o svom vinskom poslu, o tome kako joj se promenio mentalitet sa starenjem i o uticaju karijere na njen kvalitet života i veza.

"Odlučila sam da želim nešto drugo od života", rekla je Dijaz te dodala da je dugo i mukotrpno radila snimajući filmove, ali i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ju je to samlelo.

"Nije mi ostalo prostora za lični život", kaže glumica.

Bivša glumica koncentrisala se na odnose sa porodicom i prijateljima nakon što je dugi niz godina kontrolu nad određenim aspektima svog života predavala drugim ljudima.

Otkrila je i kako je "intenzivno" stalno biti u žiži javnosti. Dijaz je izdala dve knjige, a sa mužem, muzičarem Bendžijem Medenom, nedavno je dobila kćerku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.