Objavljena lista zvezda koje dolaze na krunisanje Čarlsa III

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 08:10

Objavljena lista zvezda koje dolaze na krunisanje Čarlsa III

Holivudski glumac Tom Kruz i glumica Džoan Kolins poslednja su u nizu zvezdanih imena koja će nastupiti na krunisanju Čarlsa III 7. maja, piše "Bi-Bi-Si".

Avanturist Bear Grils i ser Tom Džons takođe će im se pridružiti u unapred snimljenim skečevima za proslavu krunisanja kralja i kraljice. Koncert u nedelju, 7. maja, biće održan u zamku Vindzor pred 20.000 ljudi, a prenosiće ga televizija i radio "BBC".

U unapred snimljenim skečevima, za koje se kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da otkrivaju malo poznate činjenice o monarhu, biće predstavljeno nekoliko poznatih ličnosti, uključujući bivšeg “Strictly Come Dancinga” Otija Mabusea, i pojavljivanje Vinija Pua.

U nastup su uključeni Take That, Katy Perry, Lionel Richie, kao i klasični izvođači uključujući Andreu Bocellija i velškog bas-baritona “Sir Bryn Terfela”. Muzičari Paloma Faith, Murs Olly, rock gitarist Steve Winwood, (Nicole Scherzinger iz “The Pussycat Dolls” i kineski pijanista Lang Lang takođe su dodati postavi, zajedno s nigerijskim kantautorom Tiwom Savageom, DJ Peteom Tongom te pobednicom talent šoua “The Piano TV – Lucy”. Holivudska zvezda Sonam Kapoor također je odabrana da održi govorni nastup.

"Uz zadivljujuću pozadinu zamka Vindzor, biće to veče puno nezaboravnih trenutaka u kojima će moći da uživaju Njihova Veličanstva i svi u Ujedinjenom Kraljevstvu", najavila je Kejt Filips, direktorka „Bi-Bi-Sija“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTKRIVENA LISTA GOSTIJU: Evo koje pozate ličnosti su pozvane na krunisanje Čarlsa III

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Svojim prisustvom uveličaće ovu važnu ceremoniju...Holivudski glumac Tom Kruz i glumica Džoan Kolins poslednja su u nizu zvezdanih imena koja će nastupiti na krunisanju Čarlsa III 7. maja, piše "BBC"...Avanturist Bear Grils i ser Tom Džons takođe će im se pridružiti u unapred snimljenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.