OTKRIVENA LISTA GOSTIJU: Evo koje pozate ličnosti su pozvane na krunisanje Čarlsa III

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 19:44

OTKRIVENA LISTA GOSTIJU: Evo koje pozate ličnosti su pozvane na krunisanje Čarlsa III

Svojim prisustvom uveličaće ovu važnu ceremoniju.

Holivudski glumac Tom Kruz i glumica Džoan Kolins poslednja su u nizu zvezdanih imena koja će nastupiti na krunisanju Čarlsa III 7. maja, piše "BBC".

Avanturist Bear Grils i ser Tom Džons takođe će im se pridružiti u unapred snimljenim skečevima za proslavu krunisanja kralja i kraljice. Koncert u nedelju, 7. maja, biće održan u zamku Vindzor pred 20.000 ljudi, a prenosiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga televizija i radio "BBC".

U unapred snimljenim skečevima, za koje se kaže da otkrivaju malo poznate činjenice o monarhu, biće predstavljeno nekoliko poznatih ličnosti, uključujući bivšeg “Strictly Come Dancinga” Otija Mabusea, i pojavljivanje Vinija Pua.

U nastup su uključeni: ''Take That'', Kejti Peri, Lionel Riči, kao i klasični izvođači uključujući Andreu Bočelija i velškog bas-baritona “Sir Bryn Terfela”.

Muzičari Paloma Fejt, Murs Oli, rok gitarista Stiv Vindvud, Nicole Šerzinger iz “The Pussycat Dolls” i kineski pijanista Lang Lang takođe su dodati postavi, zajedno s nigerijskim kantautorom Tvin Savažom, DJ Pit Tongom te pobednicom talent šoua “The Piano TV – Lucy”. Holivudska zvezda Sonam Kapoor takođe je odabrana da održi govorni nastup.

- Uz zadivljujuću pozadinu zamka Vindzor, biće to veče puno nezaboravnih trenutaka u kojima će moći da uživaju Njihova Veličanstva i svi u Ujedinjenom Kraljevstvu - najavila je Kejt Filips, direktorka „BBC“-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.