Objasnila je i kako: Ćerka preminulog glumca Pola Vokera tvrdi da i danas komunicira sa njim

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 11:28

Objasnila je i kako: Ćerka preminulog glumca Pola Vokera tvrdi da i danas komunicira sa njim

Medou Voker tvrdi da komunicira sa svojim pokojnim ocem Polom Vokerom i objasnila je kako.

Ćerka nikad prežaljenog glumca Pola Vokera, Medou Voker tvrdi da i dalje oseća vezu sa njim, iako je prošla decenija od njegove prerane i tragične smrti.

Naime, 24-godišnja manekenka otkrila je da očeve signale prima kad god u nešto sumnja ili kada u nešto nije sigurna i da odmah zna da je to on.

Pol je imao samo 40 godina kada je 2013. godine izgubio život >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tragičnoj saobraćajnoj nesreći, baš kao i njegov suvozač i prijatelj Rodžer Rodas.

"Brojevi četiri i sedam su omiljeni brojevi mog tate. I kad god sumnjam u nešto ili kad god sam u svađi sa nekim ili bilo čim, četvorke i sedam počinju da se pojavljuju svuda. Tako da uvek znam da je to on“, rekla je ona za E! News.

Takođe se setila da je nedavno čula zvono i znala je da je to znak njenog oca da je sve u redu.

Pol je bio poznat po ulozi Brajana O'Konera u franšizi "Paklene ulice", a Medou sada ide njegovim stopama jer će se pojaviti u najnovijem delu filma. Rekla je da će njen tata biti ponosan na nju zbog učešća u projektu.

"Za mene je ovo super uzbudljivo i on bi ostao bez reči“, rekla je ona.

Medou je ranije priznala da je pokušala da se poveže sa Polom gledajući njegove filmove kako bi se podsetila kako je njegov glas zvučao.

"Uvek kažu da je prvo što zaboravite kod nekoga njihov glas, tako da sam dovoljno srećna što imam njegov glas u mnogim filmovima i volim da ih gledam noću. Što se mene tiče, zadovoljstvo mi je pričati o njemu i održavati njegov duh živim“, rekla je za Page six.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.