Obamin odgovor na poziv za venčanje oduševio javnost (FOTO)

Izvor: B92, 05.Avg.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamin odgovor na poziv za venčanje oduševio javnost (FOTO)

Tviter korisnica Bruk podelila je na svom profilu pismo koje je njenim roditeljima stiglo sa potpisom bivšeg predsednika Amerike Baraka Obame.

Njeni roditelji u martu ove godine poslali su Obami poziv za venčanje. Bivši predsednik i nekadašnja prva dama rešili su da im odgovore.

Na koverti je utisnut njegov pečat, a u pismu sa potpisom stoji:

"Čestitamo vam na venčanju. Nadamo se da je vaš brak blagoslovljen ljubavlju, srećom i smehom i da vaša veza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postaje sve jača sa svakom godinom. Ova prilika obeležava početak dugogodišnjeg partnerstva, i dok budete kretali na ovo putovanje, znajte da vam želimo sve najbolje u avanturama i radostima koje su pred vama“.

Ovo nije prvi put da Obama odgovara na poruke svojih fanova i obožavalaca. I drugi korisnici Tvitera podelili su njegove poruke koje su primili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.