Novom fotografijom iz teretane šokirao fanove: Ko ti je partner za čučnjeve? Tor?

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novom fotografijom iz teretane šokirao fanove: "Ko ti je partner za čučnjeve? Tor?"

Ovaj holivudski snagator je pravi zaljubljenik u vežbanje.

Jedan od najplaćenijih glumaca, Dvejn Džonson, svaki slobodan trenutak provodi upravo vežbajući pa je u teretani proslavio i svoj 47. rođendan. Nedavno je otkrio da je od malena zaljubljen u fitnes, a fotografijom iz doba kada je imao 15 godina potvrdio je da je čak i tada bio u top formi.

Kada je u pitanju vježbanje i zdrav život, tokom godina prikupio je i usvojio mnoge trikove koje sada rado deli s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obožavateljima. Otkrio je vježbu zahvaljujući kojoj ima opseg bicepsa veći od 50 cm, ali i koja ga pesma najviše motiviše tokom vežbanja, piše index.hr. Mnoge je šokirao kada je priznao da tokom dana popije čak 15 litara vode, a pravo iznenađenje je bilo i kada je pokazao kako izgleda njegova privatna teretana koju je izgradio u svom domu u Virsžiniji. Da su njegovi treninzi naročito zahtevni, uverio se i komičar Džek Vitehal koji se od napora čak i umokrio u gaće.

Iako svi znaju da The Rock može da se pohvali neverojatno izvajanim telom, jedna od njegovih poslednjih fotografija na Instagramu izazvala je pravu pometnju među obožavateljima. Naime, mnogi ne mogu da veruju da su njegove noge toliko mišićave.

"Ko ti je partner za čučnjeve? Tor?" pitao ga je jedan pratitelj i svojim komentarom nasmejao mnoge.

"Noge su ti velike skoro kao moje", našalio se Nik Santonastaso, bodibilder i model koji je poznat upravo po tome što nema noge.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.