Nove optužbe protiv Krisa Nota: Progovorila glumica iz serije Red i zakon FOTO

Izvor: B92, 18.Dec.2021, 13:26

Nove optužbe protiv Krisa Nota: Progovorila glumica iz serije "Red i zakon" FOTO

Nakon što su dve anonimne žene optužile Krisa Nota za seksualno uznemiravanje, javila se i slavna glumica koja je ispričala svoju stranu priče.

Pre nekoliko dana, pojavile su se prve optužbe protiv Krisa Nota za seksualno uznemiravanje. Naime, dve anonimne žene su za Hollywood reporter ispričale da su se incidenti dogodili 2004. godine u Los Anđelesu i 2015. godine u Njujorku. 3

"Optužbe protiv mene koje su izneli ljudi koje sam sreo pre mnogo godina, čak i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << decenijama, definitivno su lažne", rekao je Not (67) u pisanoj izjavi.

Međutim, sada se javila i treća navodna žrtva.

Glumica Zoe Lister Džouns, koja je glumila u seriji Red i zakon je na svom Instagram profilu podelila pojedinosti njihovog odnosa potvrdivši da je i ona imala neprijatno iskustvo.

"U svojim dvadesetim sam radila u klubu u Njujorku čiji je vlasnik bio Kris Not. On je u nekoliko navrata došao tamo, a svaki put imao je neprikladan, seksualni pristup prema koleginici koja je radila na promociji", rekla je ona.

"Iste te godine dobila sam ponudu za gostujuću ulogu u seriji Red i zakon. Upravo ta epizoda bila je kada se Kris vraćao kao detektiv nakon uloge u Seksu i gradu. Na set je došao pijan. Tokom moje scene ispod stola je pio pivo u pauzama. Jednom mi se približio, pomirisao vrat i šapnuo Lepo mirišeš. Nisam mu odgovorila, niti ikad pričala o tome. Nije ni moja prijateljica u klubu. Retko ko to radi", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.