Izvor: B92, 04.Dec.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega nisu očekivali kao putnika: "Volim ih, ali ovo je previše" FOTO

Na popularnom profilu na Instagramu "Passengers shaming" objavljena je fotografija malog ponija koji se vozi u ekonomskoj klasi aviona.

"Napomena, ovo je obučeni konj za slepe. Nije za emocionalnu podršku. Oni nisu jedno te isto", pisalo je na stranici.

Fotografija je prikupila preko sedam hiljada lajkova i na stotine komentara, a mišljenja oko konja u avionu su podeljena.

"Ako vam je potreban minijaturni konj da biste leteli komercijalnom avio-kompanijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možda će vam ipak odgovarati neki drugačiji način prevoza. Uopšte neću spominjati ljude na koje utiču vaše potrebe", "Poludeću ako platim skupu kartu za avion, a pored mene sedi jezivi poni. Ja volim konje, ali ovo je previše", "Kako poni završi u avionu? Da li to znači da ja mogu da dobijem svog nosoroga za emocionalnu podršku?", samo su neki od komentara nezadovoljnih pratilaca, prenosi Index.

Mnogi su, misleći da je ovo konj za "emocionalnu podršku", izneli pomalo neukusne komentare, ali ubrzo su im ostali objasnili da nisu u pravu.

"Ovo nije životinja za emocionalnu podršku, prestanite to da pišete", "Prema Zakonu o osobama s invaliditetom u SAD-u, minijaturni konji su obučeni za pomoć osobama s invaliditetom", stali su u obranu ostali pratioci ovog profila na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.