Nisu je ni zvali za nastavak And Just Like That, a prvobitni scenario je bio kompromitujuć

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 17:24

Nisu je ni zvali za nastavak "And Just Like That", a prvobitni scenario je bio kompromitujuć

Kim Katral, ljubiteljima serije ‘Seks i grad’ poznatija kao Samanta, priznala je da nije dobila poziv da učestvuje u novoj sezoni serije "And Just Like That" te da je za snimanje iste saznala kao svi – preko društvenih mreža.

"Nikada me nisu pitali da se priključim seriji "And Just Like That". Mislim da sam poprilično jasno dala do znanja da nisam za takve stvari nakon što su postojale mogućnosti za treći film Seks i grada. Stoga sam za seriju saznala baš kao i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostali, preko društvenih mreža", priznala je za Variety.

Objasnila je kako nije bila zadovoljna scenarijem za treći nastavak filma "Seks i grad" jer je, prema rediteljevoj ideji, maloletni sin Mirande Hobs trebalo da pošalje fotografiju polnog organa majčinoj prijateljici Samanti.

"To je strašno. Zabolelo me. Zašto Samanta nije mogla recimo da bude u teškoj finansijskoj krizi nakon 2008. kada je većina teško podnosila krizu. Zašto recimo nije bila prisiljena da proda svoju PR agenciju nekom mladom dečku koji nosi trenerku. To je realnost."

"To je scenario koji bi me na neki način privukao i koji su moji agenti predlagali umesto da mi neki tinejdžer šalje svoje nage slike", ispričala je Katralova.

Mnogi su se pitali kakav odnos, van seta, njeguju glavne glumice kultne serije Sare Džesike Parker, Kristin Dejvis i Stinije Nikson i Kim Katral.

"Mislim da samo bile koleginice. Moje kolegice ne moraju da mi budu prijateljice. Bilo je sve profesionalno", zaključila je popularna glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.