Nikola Rokvić o užasu na Vračaru: Tragedija

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 11:30

Nikola Rokvić o užasu na Vračaru: "Tragedija"

U osnovnoj školi na Vračaru jutros oko 8 došlo je do pucnjave. Učenik sedmog razreda pucao je na času i ostavio celu Srbiju u šoku.

O ovakvim stvarima smo čitali u stranim medijima, a sada se, nažalost, užas dogodio u i našoj zemlji. Mnoge javne ličnosti su se oglasile povodom slučaja, a jedna od njih je i Nikola Rokvić koji je na svom Instagram profilu podelio crnu fotografiju uz opis "Tragedija".

"Ko su idoli današnje dece, koga oponašaju i šta smo dozvolili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nam deca slušaju, gledaju i prate?", napisao je Rokvić.

Ispred škole je veliki broj ljudi, policije, Hitne pomoći, kao i uplašenih roditelja čija deca pohađaju tu školu.

Psiholog o užasu na Vračaru i dečaku koji je pucao: "Ogromna nevolja se krila iza njega" VIDEO

I sin pevačice Ane Stanić učenik je škole "Vladislav Ribnikar", pa je "Telegraf" kontaktirao kako bi proverili situaciju:

"U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još uvek nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali" rekla je kratko potresena pevačica.

Pored sina Ane Stanić, i dete voditelja Zorana Kesića pohađa istu školu. Voditelj je došao na mesto zločina, kako bi video šta se dešava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KO SU IDOLI DANAŠNJOJ DECI?" Nikola Rokvić se oglasio povodom masakra u školi na Vračaru: Evo šta krivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Oglasio se i objasnio...Cela Srbija je u žalosti jer se na Vračaru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio nezapamćeni masakr kada je dečak  sednomg razreda osnovne škole usmrtio 9 osoba...Svi pokušavaju d apronađu odgovor kako je moglo da se desi ovako nešto...Nikola Rokvić se ovim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POTRESLA REGION! Hrvatska pevačica se obratila javnosti bolnim rečima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Nije zaboravila ni porodice nastradalih...Danas se dogodio krvavi pir maloletnog učenika u OŠ Vladimir Ribnikar na Vračaru...Ovaj događaj uznemirio je javnost, te su se i mnoge javne ličnosti oglasile...Među njima našla se i pevačica Nina Badrić...- Ovo je strašno.. nemam reči za ovu tragediju....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.