Izvor: Domino Magazin, 04.Apr.2020, 15:42

Nikola Đuričko u Stranger Things 4

Nikola Đuričko igraće u sledećoj sezoni serije Stranger Things. Srpski glumac Nikola Đuričko se prošle godine preselo u Los Angeles i sada je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji streaming servisa čije snimanje četvrte sezone je u toku. “Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je […] The post Nikola Đuričko u Stranger Things 4 appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Nikola Đuričko dobio ulogu u popularnoj Netflix seriji

Izvor: Tracara.com, 04.Apr.2020

Pre par nedelja, odahnuli smo kad smo saznali da je Hopper preživeo kraj treće sezone serije Stranger Things i da ćemo ga gledati u četvrtoj, a sada se radujemo što ćemo među glumcima videti i jedno domaće lice. Nikola Đuričko dobio je ulogu u novoj sezoni ove popularne serije, koja se emituje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.