Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020, 10:16

Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije "Stranger Things"

Nikola Đuričko dobio je ulogu u Netfliksovoj seriji "Stranger Things", koja je prošle godine bila najgledanija na striming servisu sa više od 64 miliona gledalaca.

"Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti", rekao je Đuričko tokom gostovanja u podkastu Agelast.

A kada je odlazio u Ameriku, Đuričko na to nije gledao kao na “fatalnu odluku”.

"Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu", rekao je Đuričko.

Autor: Nedeljnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Đuričko u Netfliksovoj hit seriji "Stranger Things"

Izvor: B92, 04.Apr.2020

Glumačka ekipa hit serije "Stranger Things" postala je bogatija za jednog člana - i to jednog od naših najboljih glumaca...Naime Nikola Đuričko će glumiti u četvrtoj sezoni ove serije, čija je premijera zakazana za 2021. godinu...Glumac, koji od kraja prošle godine živi u Americi, posle nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.