Izvor: B92, 20.Jan.2022, 12:42

Ni Jelena, ni bilo koja druga: Duško Tošić oduvao svećice okružen gomilom muškaraca

Fudbaler Duško Tošić je juče proslavio svoj 37. rođendan u jednom zrenjaninskom restoranu, a na proslavi su se našli mnogi sportisti.

Možda je supruga Jelena Karleuša, privatno poslala čestitke, ali se to za sada ne zna, jer je javno čestitala samo svojoj koleginici Dragani Mirković.

Mediji: Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši; advokat fudbalera: "Nasilja nije bilo"

Međutim, iako je javnost obaveštena o navodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemilim događajima koji su se desili na Božić, Tošić je očigledno želeo da rođendan proslavi bez supruge, a iz priloženog se vidi da je bez ijedne ženske osobe.

Šta se desilo u domu Karleuša–Tošić; postoje svedoci? Tužilaštvo reagovalo

U Zrenjaninu je po svemu sudeći bilo veselo, a Duško je detalje sa proslave podelio sa pratiocima na Instagramu, gde je evidentno da ženskih osoba na slikama nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.