Neverovatna ljubavna priča novog šefa Francuske i prve dame

Izvor: B92, 09.Maj.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna ljubavna priča novog šefa Francuske i prve dame

Roditelji novoizabranog predsednika Francuske Emanuela Makrona bili su u šoku kada su saznali da je njihov, tada 16-godišnji sin u vezi sa udatom profesorkom. Ona je danas njegova supruga.

Makron je upoznato Brižit Tronje, kada je imao samo 15 godina, a ona bila predavač u privatnoj školi u Amijensu na severu Francuske. Prema njegovoj biografiji koju je napisala An Fulda, Tronje je tada imala 39 godina, supruga i troje dece.

Makronovi roditelji mislili su da se Emanuel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << viđa sa profesorkinom ćerkom Lorans, dok porodični prijatelj nije razotkrio njihovu vezu.

Šokirani aferom, Makronovi su sina ispisali iz škole.

Emanuelova majka kaže da su na kraju morali da se pomire sa činjenicom da njegova veza nije prolazna faza, ali je Emanuel imao podršku u svojoj baki sa majčine strane.

Mladi Makron bio je učenik svoje današnje supruge na časovima drame, a ona se priseća da je uvek pokazivao "izvanrednu inteligenciju i način razmišljanja koji nigde drugo nisam opazila".

"Pisali smo dramu zajedno. Imala sam osećaj da radim sa Mocartom", rekla je ona.

"Pisanje je postalo izgovor i osećala sam kao da se oduvek znamo".

Nova prva dama Francuske je priznala da ju je Makron zaprosio kada je imao samo 17 godina i da je obećao da će doći po nju, nakon što su ga roditelji prebacili u Pariz.

"Ne možeš me se otarasiti. Vratiću se i oženiću se tobom", rekao joj je tada.

Par se na posletku venčao 2007. kada je on imao 29 godina, a ona 54.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovako su Makronovi roditelji reagovali kad su saznali da se zabavlja s profesorkom

Izvor: B92, 09.Maj.2017

O braku novog predsednika Francuske Emanuela Makrona brujali su svi svetski mediji, budući da je oženjen svojom profesorkom, 25 godina starijom Bridžit...Iako su svi bili iznenađeni ovom neobičnom vezom, ta činjenica najviše je potresla njegove roditelje. Bili su šokirani kada su saznali za ljubavnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.