Neverovatan obrt: Poznata influenserka je živa, javila se i objasnila sve

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 20:24

Neverovatan obrt: Poznata influenserka je živa, javila se i objasnila sve

Influenserka i reperka Lil Tej potvrdila je da je živa nakon što je na njenom zvaničnom verifikovanom Instagram nalogu objavljeno da su ona i njen brat Džejson Tian "neočekivano" umrli.

Ova 14-godišnja kontroverzna onlajn zvezda - koja je postala slavna sa devet godina nakon što je objavila niz vulgarnih video snimaka - konačno je progovorila kako bi demantovala glasine da su ona i njen brat i sestra preminuli, tvrdeći da je njen Instagram nalog bio "hakovan".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Želim da jasno stavim do znanja da smo moj brat i ja bezbedni i živi, ali sam potpuno slomljenog srca i borim se da nađem prave reči da izgovorim" rekla je Lil Tej danas za TMZ, nakon više od 24 sata nakon što su se prvi put pojavile vesti o njenoj navodnoj smrti.

"Bila su to veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bio bombardovana beskrajnim srceparajućim i plačnim telefonskim pozivima voljenih osoba dok sam pokušavala da sredim ovaj nered" dodala je ona za tamošnje medije.

Podsetimo, Lil Tej, koja je bila poreklom iz Kanade, ali se preselila u Los Anđeles, stekla je viralnu slavu na Jutjubu i društvenim mrežama nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine sa samo devet godina.

Njeni kontroverzni video snimci prikazivali su je kako psuje, vređa ljude, baca gomile novca, pa čak i počinje tuče.

Ali, uprkos kritikama, Lil Tai je brzo prikupila više od 3,3 miliona pratilaca samo na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRONAĐENA MLADA INFLUENSERKA! Neverovatan OBRT u slučaju koji je potresao svet - ZA SVE KRIVI RODITELJI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 08:24

Vest da je Lil Tej preminula nije tačna...Preksinoć su se na Instagram profilu reperke i internet senzacije Lil Tej pojavile uznemirujuće vesti...Njena porodica je objavila da su ona (14) i njen brat Džejson preminuli...Obožavaoci su bili zaprepašćeni kada su čuli za smrt tinejdžerke, pogotovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.