Neutešna Jovana Balašević ocu posvetila stih: Postoji polje. Naći ćemo se tamo

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 10:53

Neutešna Jovana Balašević ocu posvetila stih: "Postoji polje. Naći ćemo se tamo"

Ćerka kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo prošle sedmice u 67. godini života, poručila je da je svet previše ispunjen da bi se o njemu moglo razgovarati.

Čuveni kantautor iza sebe je ostavio troje dece - ćerke Jovanu, Jelenu, sina Aleksu i suprugu Oliveru.

Njegova ćerka Jovana oglasila se na Instagram nalogu gde je okačila fotografiju na Storiju i napisala:

"Van ideja pogrešnog činjenja i ispravnog činjenja, postoji polje. Naći ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se tamo. Kad duša legne u tu travu, svet je previše ispunjen da bi se o njemu moglo razgovarati", napisala je Jelena Balašević stih pesme pesnika Rumija.

"Pitao sam Đoleta kako ne zaplače dok peva"; Ono što je odgovorio tera suze na oči

Đorđe Balašević preminuo je 19. februara od posledica upale pluća, a sahranjen je u nedelju u Novom Sadu. Sahrani velikog umetnika prisustvovali su samo članovi najuže porodicenajblaži, a od čuvenog kantautora opraštala se Srbija, ali i region. U ponedeljak uveče, u njegovom rodnom Novom Sadu od njega oprostilo nekoliko hiljada ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.