Nestala nakon suđenja, sada se vraća na velika vrata: Amber Herd nastavlja dalje

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 08:04

Nestala nakon suđenja, sada se vraća na velika vrata: Amber Herd nastavlja dalje

Glumica Amber Herd spremna je da se vrati na crveni tepih.

Samo nekoliko nedelja nakon što je potvrdila svoj povratak u svet filma, glumica popularnog "Aquamana” trebala da se pojavi na 69. Taormina Film Festivalu na Siciliji u Italiji 24. juna.

Herd će biti tamo na premijeri svog novog filma "U vatri” i to će biti njeno prvo pojavljivanje otkako je njen bivši suprug, glumac Džoni Dep dobio tužbu za klevetu protiv nje, prenosi Deadline.

Herd se preselila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Španiju nakon suđenja koje je imalo velik publicitet. Na crvenom tepihu bi trebala da se pojavi sa rediteljem filma Conorom Alinom i svojim glumačkim kolegom Eduardom Noriegom.

Prošlog meseca glumica je na TikToku objavila kako ne planira da prekida karijeru jer se odselila iz Sjedinjenih Američkih Država.

"Jako volim Španiju”, rekla je glumica koja se nada da će tamo živeti neko vreme, a zatim je dodala kako priprema buduće filmske projekte, prenosi Page Six.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amber Herd spremna da se vrati na crveni tepih

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2023

Samo nekoliko nedjelja nakon što je potvrdila svoj povratak u svijet filma, glumica popularnog "Aquamana" trebala da se pojavi na 69. Taormina Film Festivalu na Siciliji u Italiji 24. juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.