Nema mesta za bivše: Dikaprio je ovoj lepotici zabranio ulazak na svoju rođendansku žurku

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 19:37

Nema mesta za bivše: Dikaprio je ovoj lepotici zabranio ulazak na svoju rođendansku žurku

Kod Leonarda Dikaprija izgleda važi izreka da su bivše ljubavi s razlogom bivše...

Čuveni oskarovac Leonardo Dikaprio organizovao je u subotu glamuroznu proslavu povodom 49. rođendan na Beverli Hilsu, na kojoj je okupio najveća holivudska i svetska imena, ali jednoj osobi je bo zabranjen ulaz - njegovoj bivšoj devojci Viktoriji Lamas (24).

Viktorija je fotografisana dok je pokušavala da uđe na žurku, međutim, izvori za "Daily mail" kažu da je spisak gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morao biti strogo ispoštovan.

Ćerka glumca Lorenca Lamasa i modela Šaune Send za ovu priliku je, misleći da će prisustvovati gala proslavi bivšeg, obukla vrlo provokativnu odeću - crni top i providne čipkaste helanke, a stigla je u društvu prijateljice.

Sa čuvenim zavodnikom, koji je poznat po tome da "bira" najlepše manekenke za partnerke, zabavljala se krajem prošle godine, kada su ga istovremeno povezivali sa supermodelom Điđi Hadid (28).

Leo izgleda ne pati za bivšima...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.