Ne vole napadne osobe: Osvojite srce osobe rođene u znaku Jarca uz pomoć ovih trikova

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne vole napadne osobe: Osvojite srce osobe rođene u znaku Jarca uz pomoć ovih trikova

Kada je u pitanju zabavljanje sa osobom rođenom u znaku Jaraca, najvažnije je da budete strpljivi i otvoreni.

Osobe koje su rođeni Jarčevi ne vole da "žure". Naime, njima je potrebno vreme kako bi se otvorili osobi sa kojom su, pa je tako ključ uspešne veze sa osobom rođenim u ovom znaku strpljenje.

Pokažite svoju avanturističku stranu: Osvojite Strelca uz pomoć ovih trikova

Sa druge strane, upravo zato što su poprilično zatvorene ličnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Jarčevima je potrebna osoba koja će ih podržati u svemu što naume. Neophodno je da od samog početka pokažete ambicije za zajedničku budućnost i napredovanje u svakom smislu. Ukoliko želite da osvojite Jarca, pokažite interesovanje, ali udvaranje ostavite njemu - Jarčevi ne vole napadne osobe.Finansijski horoskop za oktobar 2018: Spremite se, parice stižu u mlazevima!Kada se radi o idealnom mestu za sastanak sa osobom koja je rođena u ovom horoskopskom znaku, bila bi neka lagana večera uz koju biste mogli da razgovarate o poslovnim i privatnim ambicijama. Ne plašite se da pričate o poslu i onome što želite da ostvarite, tako ćete ga impresionirati.

Ne možete im odoleti: Ovo su najveći zavodnici Zodijaka

Za razliku od mnogih drugih znakova Zodijaka, Jarčevi seksualne odnose ne razdvajaju od ljubavi i uživaju samo ukoliko postoje dublje emocije. Sa druge strane to vam svakako ide u prilog, jer će Jarac uraditi apsolutno sve kako biste se osećali savršeno u svakom trenutku vaše veze.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.