Ne mora da se obnaži da bi privukla pažnju: Fatalna Rumunka blista na crvenom tepihu FOTO

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 18:10

Ne mora da se obnaži da bi privukla pažnju: Fatalna Rumunka blista na crvenom tepihu FOTO

Rumunska glumica i manekenka Madalina Genea nedavno je posetila 80. Filmski festival u Veneciji, a crvenim tepihom je prošetala u elegantnoj toaleti koja oduzima dah.

Iako smo navikli da Madalinu viđamo u bombastičnim izdanjima na velikim događajima, ovog puta izbor odevne kombinacije nas je u potpunosti iznenadio - i to prijatno.

Naime, fatalna Rumunka je za svečanu priliku ponela belu haljinu od satena koja predstavlja spoj aktuelnih trendova modne industrije i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjaja starog Holivuda.

Celokupno izdanje upotpunila je perjanim ogrtačem koji, kao što smo napomenuli, predstavlja simbol nekadašnjeg glamura Holivuda.

Madalina je ovim potezom dokazala da ne mora da se obnaži da bi privukla pažnju, a uska haljina od satena je dovoljno dobar razlog da svi prisutni u Veneciji ostanu bez teksta kada je pogledaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.