Naslovnu stranu ženskog magazina posle 35 godina krasi muškarac u haljini

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovnu stranu ženskog magazina posle 35 godina krasi muškarac u haljini

Poznati američki frizer i zvezda Netfliksovog šou programa "Queer Eye" Džonatan van Nes prvi je muškarac na naslovnoj strani britanskog Kosmopolitana nakon 35 godina.

Ipak, Džonatan se ne izjašnjava kao muškarac, već kao nebinarna osoba, odnosno ne oseća se ni kao muškarac ni kao žena, ali sebe oslovljava u muškom rodu. A s obzirom na to da najčešće nosi žensku odeću, nije neko iznenađenje što je za Kosmopolitan pozirao u haljini.

Na naslovnici januarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanja časopisa dugokosi frizer nosi raskošnu haljinu s potpisom "Kristijana Sirijana", ali i patike i bele sportske čarape.

"Moje telo je spremno", napisao je Džonatan u opisu naslovnice kojom se pohvalio na svom Instagramu, gde je ponosno naglasio i da je prva zvezda britanskog Kosmopolitana koja nije žena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.