Nakon što je pokazala dvoglavog orla, Selma Bajrami napravila novi potez VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 12:54

Nakon što je pokazala dvoglavog orla, Selma Bajrami napravila novi potez VIDEO

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak Selme Bajrami kako pokazuje simbol dvoglavog orla (simbol velike Albanije), dok peva pesmu "Valle Kosovare", podigla se velika prašina u javnosti.

Potez pevačice naišao je na osudu mnogih, a mnogobrojni korisnici društvenih mreža na istim negodovali su da se bosanskoj pevačici zabrani ulaz u Srbiju, zemlju koja joj je dala veliki medijski prostor.

Nakon negodovanja mnogobrojnih fanova iz Srbije zbog ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevačice, Selma je odlučila da povuče još jedan potez.

Naime, ispod video snimka na kom Selma Bajrami peva "Valle Kosovare" mogli su se pročitati komentari:

"Zabraniti joj ulaz u Srbiju", "Završila je sa pevanjem u Srbiji", "Ako si ti apolitična, onda stvarno, šta reći", "Zbogom Selma i nagni se na prozor", bili su samo neki do komentara.

Nakon brojnih negativnih komentara, Selma Bajrami je svima poručila stihove Lepe Brene, koji glase:

"Ja sam Jugoslovenka", otpevala je Bajramijeva na svom Instagram profilu i poslala poljubac.

Pogledajte u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"To je ANTISRPSKA PROPAGANDA" Jovana Jeremić besna zbog Selminog postupka - Ne može da pokazuje dvoglavog orla i zarađuje u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Jovana Jeremić, poznata po svom britkom jeziku, je tokom svog izlaganja u emisiji "Novo vikend jutro", izrevoltirana ponašanjem pevačice, istakla da svakome ko zarađuje novac u Srbiji, a propagira antisrpske stavove, treba da bude zabranjen ulaz u našu zemlju...Pevačica, Selma Bajrami razbesnela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.