Nakon brojnih veza glumica priznala da joj bolje ide sa ženama

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon brojnih veza glumica priznala da joj bolje ide sa ženama

Glumica Amber Herd je pažnju javnosti dobila zahvaljujući filmu “Rum Diaries”, u kojem je glumila pored Džonija Depa, s kojim je kasnije bila u braku.

Petogodišnja veza s fotografkinjom Tasjom van Re je prekinuta, baš kao i Džonijeva veza s Vanesom Paradi. Par se venčao ali ubrzo i rastao zbog navodnog Džonijevog nasilja nad poznatom glumicom. Amber je sada u intervjuu za magazin “Meri Kler” otkrila da su žene bolje kao partneri.

"Imam više ukusa kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su žene u pitanju. I sreće. Ne znam šta je tačno to što me privlači, možda zdrav odnos", rekla je glumica koja je posle Depa bila s Ilonom Maskom i Vitom Šnabelom.

Amber je otkrila i da je bila na meti kritika LGBT zajednice zbog veze s holivudskim glumcem, ali i dodala da je svojevremeno zamalo bila maska glumcu koji je krio da je homoseksualac.

"Prijateljica me je zamolila da izađem na večeru s njim ''jer on ceni privatni život'. Krio je da je homoseksualac", rekla je Amber ne otkrivši ko je u pitanju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.