Izvor: Domino Magazin, 12.Avg.2022, 07:59

Na šta da obratite pažnju kada tražite posao

Važno je znati na šta treba obratiti pažnju kada tražite novi posao. Stručnjaci imaju neke savete za vas koji će vam možda dobro doći. Na prvom mestu je svakako zarada. Treba videti da li je zarada redovna zato se raspitajte o poslodavcu, potražite informacije preko interneta. Morate videti da li su u zaradu uključene neke […] The post Na šta da obratite pažnju kada tražite posao appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Evo koje će tehničke veštine biti najtraženije u budućnosti

Izvor: Domino Magazin, 12.Avg.2022

Dobro je znati koje će tehničke veštine biti najtraženije u budućnosti. A šta su to tehničke veštine? To su znanja i veštine potrebne za obavljanje određenih poslova, piše forbes.com. Drugačije su za recimo medicinsku sestru od jednog vozača, advokata od novinara i sl. Za svaki posao potrebno...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.