Na nebu uočen redak fenomen: Deluje nestvarno VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 14:08

Na nebu uočen redak fenomen: Deluje nestvarno VIDEO

Na Tiktoku je osvanuo video koji prikazuje neobičan fenomen na nebu iznad Kine, a snimak je ubrzo postao viralan i počelo je da se širi.

Iako na prvi pogled izgleda kao duga, zapravo je reč o retkom fenomenu koji deluje potpuno nestvarno, s čime su se složili brojni tiktokeri.

Naime, video bajkovitog prizora prikupio je gotovo 190 miliona pregleda i više od 34 miliona lajkova, a ljudi ne prestaju da komentarišu video.

"Je li moguće da je stvarno?" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Znači, svi smo sad tu", našalio se tiktoker, a drugi dodao: "OK, ovo je stvarno kul."

"Ovo je toliko predivno, je li moguće da je stvarno?" postavila je tiktokerka pitanje koje je svima na umu, a drugi joj odgovorio: "I više nego stvarno."

O čemu se radi?

Reč je o čarobnom fenomenu, oblaku naziva Pileus, što na latinskom znači "kapa". Ovaj oblak duginih boja u obliku kape redak je fenomen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snimak retkog fenomena iznad Kine prikupio 190 miliona pregleda na TikToku

Izvor: Danas, 15.Jul.2023

Na TikToku je osvanuo viralni snimak na kome vidimo redak fenomen na nebu iznad Kine. Iako na prvi pogled izgleda kao duga, izgleda da nije reč o tome, o čemu raspravljaju i sami korisnici spomenute mreže, piše index.hr.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.