Izvor: Domino Magazin, 21.Maj.2020, 10:25

NASA pronašla paralelni univerzum u kome vreme teče unazad

NASA je izgleda pronašla dokaze da postoji paralelni univerzum u kome vreme teče unazad. Već neko vreme naučnici smatraju da bi tako nešto moglo da postoji a sada se čini da imamo i dokaz. Profesor Peter Gorham sa University of Hawai je vodio tim naučnika koji su uz pomoć ANITA uređaja pronašli dokaze koji bi […] The post NASA pronašla paralelni univerzum u kome vreme teče unazad appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Naučnici u potrazi za paralelenim univerzumom gde vreme teče unazad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 08:43

Novi Nasin eksperiment uznemirio je planetu. Većina elektronskih medija, uglavnom citirajući jedni druge – pišu da NASA - stručnjaci i naučnici imaju dokaze koji bi mogli dokazati postojanje paralelnog univerzuma. Naučnici su pronašli nešto što se još ne može objasniti našim trenutnim razumevanjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.