Muškarac rođen sa dva penisa: Jedan je morao da odstrani, a ovako mu je izgledao seksualni život

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 21:27

Muškarac rođen sa dva penisa: Jedan je morao da odstrani, a ovako mu je izgledao seksualni život

Vozač kamiona iz Los Anđelesa koji je rođen s dva penisa nedavno je za NY Post progovorio o svom neobičnom seksualnom životu, rekavši i da su neke njegove partnerke; pre nego što se odlučio na operaciju uklanjanja 'viška'; u krevetu s njim najviše uživale baš zbog ta dva organa.

Predstavljen samo kao Tank ispričao je i da je još kao dete patio od difalije, jako retke genetske abnormalnosti zbog koje se muškarac rađa s dva penisa. Prema Američkom Nacionalnom institutu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za zdravlje, to je stanje tako retko da se pretpostavlja kako u celom SAD-a s pogađa manje od 1000 muškaraca, odnosno dečaka.

Budući da je već u starosti od 12 godina zbog teškog prekršaja poslat u zatvor za maloletnike, sve do izlaska na slobodu u starosti od 24 godine Tank je bio devac; a tada je odlučio da nadoknadi sve što je propustio i maksimalno iskoristi oba polna organa...

"Žene mi ne bi verovale kad bih im rekao da imam dva..., ali onda bih ih odveo u sobu da same vide...", otkriva Tank i odbacuje tvrdnje nekih koji su pričali da je ponekad u isto vreme ejakulirao iz oba penisa; čak i ako je samo jedan bio stimulisan.

"Kada bih penetrirao u ženu, osim ako bi htela oba, jedan bi penis ostao 'po strani' i imao sam ponekad osećaj da će eksplodirati”, objasnio je i otkrio da su neke žene zaista uživale kad bi u seksu s njima koristio oba organa istovremeno. Jedna se čak, tvrdi on, na taj osećaj tako 'navukla' da je nakon njihovog raskida navodno istovremeno bila čak sa tri partnera, jer ju nakon tog iskustva jedan, pa čak ni dva penisa više nisu mogla zadovoljiti.

"Htela je da bude porno zvezda i da zajedno snimimo video”, otkrio je Tank.

"Verovatno bih zaradio mnogo novca..." A bez obzira na spomenute dobre strane, njemu je drugi penis u spavaćoj sobi ubrzo počeo da smeta, pa se odlučio na operaciju uklanjanja 'viška'.

"Da se nisam operisao,verovatno bih neke žene i povredio", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Imam DVA POLNA ORGANA i oba su FUNKCIONALNA": Vozač kamiona JEDAN U 6 MILIONA, ipak ŽIVOT SA OVOM anomalijom NIJE LAK, evo kako reaguju ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Oko 100 slučajeva je prijavljeno širom sveta od kada je prvi identifikovan 1609. godine..Ovaj čovek ima dva penisa! Možda je ovo san svakog muškarca, ali u reanosti život sa ovom anomalijom nije lak...Muškarac rođen sa duplim polnim organom otkrio je kako oba može da koristi za intimne odnose...Vozač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.