Imam DVA POLNA ORGANA i oba su FUNKCIONALNA: Vozač kamiona JEDAN U 6 MILIONA, ipak ŽIVOT SA OVOM anomalijom NIJE LAK, evo kako reaguju ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:43

"Imam DVA POLNA ORGANA i oba su FUNKCIONALNA": Vozač kamiona JEDAN U 6 MILIONA, ipak ŽIVOT SA OVOM anomalijom NIJE LAK, evo kako reaguju ŽENE

Oko 100 slučajeva je prijavljeno širom sveta od kada je prvi identifikovan 1609. godine

Ovaj čovek ima dva penisa! Možda je ovo san svakog muškarca, ali u reanosti život sa ovom anomalijom nije lak.

Muškarac rođen sa duplim polnim organom otkrio je kako oba može da koristi za intimne odnose.

Vozač kamiona iz Los Anđelesa, poznat samo kao Tenk, rekao je da su žene sa kojima je spavao imale veoma različite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakcije.

On ima medicinsko stanje koje se zove difalija, a podrazumeva rođenje sa dva polna organa i genetski je predispozirano.

Međutim, Tenk dugo nije koristio ni jedan. Pošto je bio u centru za maloletnike od 12. godine, prvi put je imao intimne odnose sa 24 godine, a njegova partnerka je bila iznenađena dodatnim alatom.

- Žene nisu verovale kada sam im govorio da imam dva polna organa, ali onda sam ih odvodio u sobu i poručivao videće.

Difalija je neverovatno retko stanje koje pogađa samo jednu od šest miliona beba. Oko 100 slučajeva je prijavljeno širom sveta od kada je prvi identifikovan 1609. godine.

Lekari često uklanjaju dodatni penis ubrzo nakon rođenja, ali mogu da ga ostave u nekim slučajevima, kao što se desilo sa Tankom.

U zavisnosti od toga kako su se penis formirali iznutra, neki muškarci mogu mokriti ili ejakulirati iz oba.

Tank je rekao da mu je bilo teško da koristi samo jedan penis tokom odnosa, jer je i drugom bila potrebna stimulacija. A dogodilo se i da je jedna bivša partnerka "navukla" na svog dodatnog člana, tvrdi on.

- Želela je da bude porno zvezda i želela je da zajedno snimimo video klipove. Verovatno bih zaradio mnogo novca.

Međutim, u nekim slučajevima ženama nije bilo prijatno ako bi koristio oba penisa, što im je otežavalo vezu. Istina je da se njegovo stanje uglavnom pokazivalo problematičnim u spavaćoj sobi.

Odlučio je da je najbolje da ukloni jedan od penisa kako bi mogao da ima normalniji intimni život i da ne utiče toliko na svoje partnerke.

- Odlučio sam na operaciju. To će razočarati neke žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.