Mnogi osuđuju njihovu vezu: Stariji je od oba moja roditelja, ali to nam uopšte ne smeta FOTO

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 17:21

Mnogi osuđuju njihovu vezu: "Stariji je od oba moja roditelja, ali to nam uopšte ne smeta" FOTO

Alisa Gutjerez (22) i njen partner Piter (56), profesionalni sportski kockar iz Las Vegasa, upoznali su se preko internet-stranice za upoznavanje sponzora kad je frizerka imala 20 godina.

Kako je rekla, nije se samo zbog novca priključila ovom veb sajtu, već su je "uvek privlačili stariji muškarci".

Par je sad u vezi već skoro tri godine. "Bio sam oženjen 15 godina i razveo se 2010. Alisa je tako draga osoba i nije pokušavala da iskoristi moje bogatstvo poput mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugih devojaka", izjavio je Piter.

I Alisa kaže kako su odmah kliknuli.

"Moji roditelji u to su se vreme razvodili. Imala sam izbor da se preselim kod majke ili oca, ili da živim sama. Bila sam spremna na to. Već sam tražila stan, a Piter mi je doslovno ponudio da se uselim kod njega - imao je viška spavaću sobu i kupatilo u svom stanu", objasnila je.

Budući da joj je Piter bio najstariji partner, Alisa se brinula o tome šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Piterova deca, Pejton (20) i Džena (22), prenosi Index.

"Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici za vezu, i oni su to prihvatili. Ne provodim mnogo vremena sa njegovom decom, ali kad se družimo, lepo je", dodala je.

Piter je rekao kako mu razlika u godinama ne smeta jer oseća jaku fizičku i emocionalnu povezanost s njom.

"Nisam očekivao, ni želeo, da imam dugoročnu vezu sa tako mladom djevojkom. Jednostavno se dogodilo", naglasio je.

Par dobija i negativne reakcije na društvenim mrežama, pa mnogi i osuđuju njihovu vezu zbog razlike u godinama. Ipak, oni kažu kako se ne obaziru na ove kritike, planiraju da se venčaju i imaju decu jednoga dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.