Mnogi ne mogu da je prepoznaju: Slavna trudnica muku muči sa kilogramima

Izvor: B92, 16.Maj.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi ne mogu da je prepoznaju: Slavna trudnica muku muči sa kilogramima

Prelepa manekenka Krisi Tejgen uskoro će se poroditi i postati majka dečaka.

Kako se termin porođaja približava tako supermodel Krisi Tejgen ima potrebu sve više da obaveštava javnost o detaljima trudnoće, a posebno da razmenjuje savete sa drugim mladim mamama.

Nakon što je u martu priznala da se u prvih šest meseci trudnoće ugojila 17 kilograma, pre nekoliko dana se požalila da je nastavila da dobija na težini. Toliko da se čak i oblik njenog nosa promenio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"On (nos) ima svoj BMI (indeks telesne mase)", šaljivo je napisala Tejgenova na Tviteru.

Poznata kao veoma otvorena osoba, koja rado deli najintimnije detalje iz svog života, Krisi je nedavno otkrila da je drugo stanje takođe uticalo i na njeno zdravlje - povremeno joj krvare nos i desni i ima veoma natečene noge.

Iako je izbegavala da se pojavljuje u javnosti, te u miru uživala u najlepšim trudničkim danima, lepa brineta se konačno pojavila na ulicama Los Anđelesa, a mnogi nisu mogli da je prepoznaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krisi Tajgen – Slavna trudnica muku muči sa kilogramima (foto)

Izvor: Story, 16.Maj.2018

Prelepa manekenka Krisi Tajgen uskoro će se poroditi i postati majka dečaka. Kako se termin porođaja približava tako supermodel Krisi Tajgen ima potrebu sve više da obaveštava javnost o detaljima trudnoće, a posebno da razmenjuje savete sa drugim mladim mamama. Nakon što je u martu priznala da...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.