Mladi par iz Beograda grad zamenio selom: Nimalo se nismo pokajali VIDEO

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 18:13

Mladi par iz Beograda grad zamenio selom: "Nimalo se nismo pokajali" VIDEO

Mladi bračni par Nenad i Tanja Sarić napustili su gradski život u opštini Novi Beograd i zamenili ga životom na selu Kula, u opštini Malo Crniće, a u emisiiji "150 minuta" na televiziji Prva pričaju o prednostima i manama svoje odluke.

Bračni par Sarić napustio je sve pogodnosti koje pruža glavni grad Srbije, a sada otkrivaju šta ih je navelo da napuste život kakav pruža metropola.

"Više je bilo razloga za preseljenje, prvenstveno naš privatni posao koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo započeli. 2021. godine smo zasadili vinograd, počeli smo da se bavimo vinogradarsvom i vinarstvom, i to nas je postaklo da više vremena provodimo u prirodi. Naravno, sada imamo mnogo više slobodnog vremena nego što smo ga nekada imali, jer smo radili svoje poslove. Ja sam ekonomista, a suprug je pravnik", objašnjava Tanja u emisiji 150 minuta i dodaje:

"Mnogo pogodnosti pruža selo, svež vazduh, prirodu, da ne govorimo koliko više vremena imamo da budemo sa našom ćerkom, ona je bukvalno sve vreme u našem dvorištu."

Nenad Sarić priznaje da odluku nisu doneli tako lako, ali da se nimalo nisu pokajali otkad su odlučili da napuste grad.

"Naravno da je bilo nedoumica oko preseljenja, mnogo smo razmišljali da li da to uradimo. Ali, bukvalno, nakon dva dana od odlaska na selo, shvatili smo da je naša odluka bila prava", objašnjava Sarić.

Šta kažu Nenad i Tanja Sarić o prednostima i manama sela, pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.