Mlada za fakultet, ali prestara za Leonarda Dikaprija: Komičar čestitao Zendaji rođendan VIDEO

Izvor: B92, 13.Sep.2022, 12:34

"Mlada za fakultet, ali prestara za Leonarda Dikaprija": Komičar čestitao Zendaji rođendan VIDEO

Na sinoćnjoj dodeli Emi nagrada voditelj i komičar Kenan Tomson se našalio na račun glumca Leonarda Dikaprija u uvodnoj reči.

Američke nagrade Emi se dodeljuju za najbolja televizijska ostvarenja i smatraju se ekvivalentom prestižnog Oskara.

Kao i uvek, na dodeli nagrada Emi bude veoma zanimljivo, a sinoć nam je, osim nagrada koje su podeljene, jedan detalj privukao pažnju.

Leonardo Dikaprio zapalio mreže: "Hoćeš li me ostaviti kad napunim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 25?" FOTO

Naime, komičar Kenan Tompson je u svom uvodnom obraćanju podsetio publiku da je Zendaja prošle nedelje napunila 26 godina i iskoristio priliku da se našali na račun Leonarda Dikaprija, kojeg bije glas da izlazi sa mnogo mlađim ženama, koje uglavnom nemaju više od 25 godina.

"Zendaja je prošle nedelje napunila 26 godina, srećan rođendan. Kad imaš 26 godina, to je čudan uzrast u Holivudu. Dovoljno si mlad da glumiš srednjoškolca, ali si prestar da izlaziš sa Leonardom Dikapriom", dodao je voditelj.

Mija Kalifa udarila na Leonarda Dikaprija: "Ne ostavlja on devojke kada napune 25, nego..."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.