Mislila je da je trudna, a onda je saznala zastrašujuću istinu koja joj je promenila život (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislila je da je trudna, a onda je saznala zastrašujuću istinu koja joj je promenila život (FOTO)

Mladi par je smišljao ime za svoju bebu, a onda su lekari otkrili brutalnu istinu.

Alis Hol (20), je uživala u ljubavi sa svojim partnerom Kristoferom, punih devet meseci kada je odjednom počela da oseća jutarnje mučnine pa je odlučila da uradi test na trudnoću.

Iako je smatrala da su još mladi i da je život pred njima, ovaj par je odlučio da se odvaži na važan korak roditeljstva, kada je test na trudnoću pokazao da je Alis trudna. Zaljubljeni par je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << razmišljao o potencijalnim imenima za dete.

Međutim, u osmoj nedelji trudnoće, Alis je počela da krvari, kada su joj lekari rekli da je pretrpela pobačaj.

Na svačiji šok i iznenađenje test na trudnoću je i dalje pokazivao da je Alis trudna.

Woman thought she was pregnant but she actually had a cancer tumour https://t.co/jDGGmvUW8F pic.twitter.com/cXm4tZLwQs

"Moja materica je "prepoznala" bebu, a telo je oponašalo sve simptome trudnoće", objasnila je devojka.

Kada je sledeći dan došla na kontrolu, doktori su utvrdili da je Alis zaista bila trudna, i da je krvarenje posledica ožiljka koji je nastao pobačajem, ali bolovi nisu prestajali.

"Mislili su da imam ektopičnu trudnoću, kada se fetus ne razvija u materici, ali su me doktori za svaki slučaj poslali na laparoskopiju da bi utvrdili šta se događa sa plodom. Odmah su isključili mogućnost da sam trudna, ali nisu mogli da otkriju razlog zašto mi je stomak naduven", ispričala je Alis.

Nju je ceo događaj veoma uznemirio, plakala je zbog bebe koju je izgubila, a onda su doktori otkrili tumor veličine fetusa u materici.

Woman thought she was pregnant but she actually had a cancer tumour https://t.co/sdm3dQpiEe ^Metro pic.twitter.com/HbGCtDUUy0

"Hitno sam prebačena u bonlicu, gde sam "rodila" tumor. Sve ovo je bilo zaista traumatično iskustvo", poverila se devojka.

Posle 30 mučnih sati na operacionom stolu i nekoliko meseci kasnije, Alis više nije bila u životnoj opasnosti i kompletno tumor je uklonjen iz njene utrobe.

Sada Alis i Kristofer planiraju porodicu čim se njeno zdravstveno stanje stabiliše.

Otišla je u bolnicu zbog nesnosnih bolova u stomaku, kada su lekari otkrili šokantnu istinu (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.