Misica prošetala u bikiniju i za 5 sekundi biće vam jasno zašto na mrežama lude za lepoticom VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 18:54

Misica prošetala u bikiniju i za 5 sekundi biće vam jasno zašto na mrežama lude za lepoticom VIDEO

Šinis Palasios iz Nikaragve pobedila je na Takmičenju za mis univerzuma za 2023. godinu, a njen izlazak na scenu u kupaćem kostimu bio je spektakl u svakom smislu.

Ova lepotica ima 23 godine, a studirala je masovne komunikacije na Srednjeameričkom univerzitetu u Managvi. Bila je i članica univerzitetskog odbojkaškog tima, a već godinama je posvećena manekenskoj karijeri.

Upravo to se i da primetiti, jer je samouverenim hodom, harizmom i lepotom osvojila publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je pokazivala izvajanu figuru u cvetnom svetlucavom bikiniju, a na društvenim mrežama komplimenti se samo nižu.

U protekla dva dana je uspela da privuče ogromnu pažnju, te ju je za ovo vreme na Instagramu zapratilo više od pola miliona ljudi, pa trenutno ima 1,3 miliona pratilaca, a broj raste iz sata u sat.

Prelepoj misici ovo nije prvi izbor lepote. Pobedila je na izboru najlepše tinejdžerke Nikaragve 2016. i na Takmičenju za najlepšu ženu Nikaragve 2020, a plasirala se i među 40 najlepših na izboru za mis sveta 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.