Mima objavio fotografiju sa koleginicom, pa komentarisao Mićalovićevu i Natašu: One su manje lepe

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 15:39

Mima objavio fotografiju sa koleginicom, pa komentarisao Mićalovićevu i Natašu: "One su manje lepe"

Glumac Mima Karadžić je svakodnevno aktivan na svom Instagramu, gde objavljuje fotografije iz privatnog i poslovnog života. Svoju duhovitu stranu je pokazao još kroz svoje uloge, kao na javnim gostovanjima, a često zasmejava i svoju publiku na društvenim mrežama.

Tako je ovoga puta objavio fotografiju sa mlađom koleginicom Anom Franić, sa kojom igra u predstavi "Tre sorele". Međutim, u pozadini fotografije vide se i glumice Sloboda Mićalović i Nataša Ninković, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe igraju u predstavi, a Mimin opis fotografije je neke nasmejao, a neke razljutio.

"Sinoć u 'Zvezdari' posle sjajne predstave 'Tre sorelle' moja draga koleginica Ana Franić i ja. Pozadi su manje lepe Boba Mićalović i Nataša Ninković", napisao je Mima u svom fazonu pored najnovije slike na Instagramu i izazvao lavinu komentara: "Ja se ne bih složila, ne zna se koja je lepša od njih tri", "sve tri su fantastične", "Sloboda je posebna, a Nataša je prava dama"...

Mima Karadžić važi za velikog poštovaoca žena, često je ženskom društvu, a svoje koleginice ceni i poštuje, zbog čega su se pratioci na Instagramu složili da je verovatno reč o šali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.