Milica je svoj stan dala maloj Oliveri: Devojčica i njena porodica će od  danas imati sve za normalan život

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica je svoj stan dala maloj Oliveri: Devojčica i njena porodica će od danas imati sve za normalan život

Sudbina se konačno osmehnula maloj Oliveri Marković i njenoj porodici. Oni bi danas trebalo, nakon dugo godina života pod vedrim nebom i u nehumanim uslovima, da se usele u stan na Čukarici, koji im je na privremeno korišćenje ustupila Milica Ignjatović.

Došlo je vreme da ledenu baraku, u kojoj nije bilo ni vode, ni grejanja, Olivera i njena majka Tatjana, sestra Jovana i brat Jovan zamene toplim i prostranim stanom, u kojem će moći da započnu potpuno novi život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Učiteljica Jelena Šobot, koja je pokrenula inicijativu da se njenoj učenici pomogne, oduševljena je prostorom u kojem će boraviti Markovići, dok im država ne omogući stan.

- Miličin stan je odličan, savršen. Žena je ostavila krevete, tehniku, ma sve ono što oni nikada nisu imali, a da ne pričam koliko su odlični uslovi. Konačno su se sklonili od šume. Dosta dece iz odeljenja stanuje u blizini, imaju đački autobus koji kreće ujutru odatle, tako da će Olivera bezbedno stizati u školu -  rekla je za Alo učiteljica.

Mala Milica je presrećna, videla je slike stana i čini joj se da je sve bajka. Još veću nevericu oseća Oliverina majka, koja nije ni sanjala da će joj se nakon velike tragedije koju su doživeli, dogoditi čudo.

- Žena je u čudu, samo ponavlja, da ne zna šta ju je snašlo. Ostalo je još samo da joj nađemo posao. Iako joj je za vreme bombardovanja od eksplozije stradao sluh, kada joj omogućimo slušni aparat, problem će se rešiti - sa osmehom završava Jelena.

(Telegraf.rs/Alo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Milica je svoj stan dala maloj Oliveri Devojcica i njena porodica ce od danas imati sve za normalan zivot

Izvor: medio.rs, 08.Feb.2017

Mala Milica je presrećna, videla je slike stana i čini joj se da je sve bajka. Još veću nevericu oseća Oliverina majka, koja nije ni sanjala da će joj se nakon velike tragedije koju su doživeli, dogoditi čudo..Sudbina se konačno osmehnula maloj Oliveri Marković i njenoj porodici. Oni bi danas...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.