Milica ima odnose sa Kazahstancem 12 puta dnevno: Napustila sam Pravni i otišla u Dubaji... FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 20:59

Milica ima odnose sa Kazahstancem 12 puta dnevno: "Napustila sam Pravni i otišla u Dubaji..." FOTO

Milica Polskaja jedna je od najpopularnijih devojaka u srpskom kutku Instagrama, makar kada nije reč o poznatim pevačima, glumcima i drugim ličnostima iz javnog života.

Ona je za kratko vreme postala jedna od najpoznatijih influenserki, čemu najviše doprinosi radoznalost publike u vezi s tim kako izgleda svakodnevica milionera, a interesantno je da njen život nije uvek bio takav – promenio se gotovo preko noći.

Kako su pisali mediji pre nekoliko godina, Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila obična devojka iz Niša, ne mnogo drugačija od svojih vršnjakinja, koja je studirala Pravni fakultet.

Kada je bila na trećoj godini studija, dobila je priliku da otputuje u Dubai, gde je radila kao hostesa i model.

Jednom prilikom je pričala o tome kako vodi ljubav sa suprugom.

"Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra, uz bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog", ispričala je jednom prilikom u svom blogu Milica Polskaja.

Sve se promenilo kada je u njen život ušetao imućni Kazahstanac, kog ona ne eksponira u javnosti.

Oni su postali par, a potom i supružnici, nakon čega su dobili četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Porodica već godinama živi u kazahstanskom Almatiju, a Milica na Instagramu često deli detalje iz svog života – luksuz u kom živi, fotografije s putovanja, trenutaka opuštanja... Posebnu pažnju privlači njihova vila, a jednom prilikom je isprićala da suprug i ona imaju dvocifren broj soba.

"Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa – rekla je jednom na Tik Toku i najavila da joj uskoro stiže lift, kao i da imaju i unutrašnji i spoljašnji bazen.

Što se tiče toga što ne predstavlja javnosti supruga, iako su se na društvenim mrežama povremeno pojavljivale njegove fotografije, Milica kaže da će jednog dana učiniti i to.

"Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – istakla je za Blic.

Kako ona kaže, podrška je veoma važna u njihovom odnosu, a tajna njihovog skladnog odnosa je kompromis.

" Ume često da me iznenadi sitnicama koje mi poprave dan. Znači mi njegova podrška i oko svega se savetujem sa njim. Glavna reč kod nas ne postoji. Tek kada oboje promislimo, zajedničkim snagama dođemo do zaključka. Nekada on mene posluša, a nekada ja njega. Kompromis je idealan u svemu – objasnila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.