Megan i Hari izazivaju novi sukob sa kraljevskom porodicom?

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 15:22

Megan i Hari izazivaju novi sukob sa kraljevskom porodicom?

Princ Hari i Megan rizikuju novi sukob sa kraljevskom porodicom.

Naime, oni su sinoć pokrenuli novu veb stranicu koja koristi njihovu Saseks titulu (Sussex.com). Par je zamenio svoju veb stranicu Archewell sajtom pod nazivom Sussex.com koji uključuje njihove biografije i liste njihovih nedavnih aktivnosti.

Izvori stranih medija upozoravaju da bi njihova upotreba titule u nazivu sajta kao i njihovog kraljevskog grba u, kako se čini, komercijalne svrhe, mogla da izazove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žalbe iz palate. "Imaće pravih problema sa upotrebom imena Saseksa. To je kraljevska titula i ako ima bilo kakvog nagoveštaja komercijalizma u vezi sa ovim - biće ugašena. Prosto je zapanjujuće što ne mogu da vide koliko je to grubo", rekao je izvor za DailyMail.

Međutim, izvor blizak paru sinoć je rekao: "Princ Hari i Megan su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. To je činjenica. To je njihovo prezime i titula", rekao je. Na ovom sajtu, vojvoda je opisan kao "humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i aktivista za zaštitu životne sredine". Njegova supruga je opisana kao "feministkinja i zagovornica ljudskih prava i rodne ravnopravnosti".

Rebrendiranje Saseksa na internetu inače dolazi usred spekulacija da Megan i Hari možda traže nove proizvodne kompanije sa kojima bi radile. Njihov ugovor sa Spotifajem od 18 miliona funti nedavno se završio, a bilo je i glasina da gigant za striming Netfliks možda neće obnoviti ugovor sa njima od 80 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.